Suggestiemenu
- Het suggestiemenu wordt aangeboden aan € 47,50
Om kwaliteit te waarborgen en wachttijden te beperken vragen we om de keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang.
- Huisgerookte Oosterscheldepaling of
op z'n geheel met een crème van rode biet (+ € 5,00)
- Duo van wildpaté of
met z'n confits
- 1/2 kreeft gegratineerd in de oven of
met fijne tuinkruiden (+ € 5,00)
- Huisbereide garnaalkroketten met Zeebrugse garnalen of
en gefrituurde peterselie
- Normandische oesters 'Utah Beach' op ijs
- Op het houtvuur gegrilde ribstuk van het Belgisch wit-blauw of
bearnaisesaus // verse frieten
- Kabeljauw met fijne groenten of
dijonaisesaus en kruidenpuree
- Fazant in de room of
bosbessen // appeltje
- Fazant op Brabandse wijze of
gestoofd witloof
- Hertenkalffilet of
winterse groenten // gratin dauphinois (+ € 5,00)
- Stoofpotje van polderhaas
met bosbessen en appeltjes
- Irish coffee of
- Crême brûlée of
- Soepje van zwarte woudvruchten
vanilleroomijs
A la carte
- Bekijk hier ook onze volledige kaart
Afhaalgerechten
- Af te halen
Voorgerechten:
Oesters 'Utah Beach' // citroen: €11,00 / 6 stuks
Garnaalkroketten: 4 euro/stuk
Kaaskroketten: 3.50 euro/stuk
½ kreeft Belle-Vue // bijhorende sauzen: 22.50 euro p.p.
½ kreeft // lookboter: 22.50 euro p.p.
Duo van wildterrine van polderhaas en fazant met z'n confits // toast van gedroogd fruit en noten: €11,00 / pers.
Hoofdschotels:
Fazant in de room met peren en bosbessen: €24,00 per pers.
Fazant op Brabantse wijze met gestoofd witloof: €24,00 per pers.
1/1 kreeft belle-vue (600gr.) // bijhorende sauzen: €45,00
1/1 kreeft (600gr). // lookboter: €45,00
Paling in de room // provençale // groen // gebakken: €24,00 /pers.
Stoofpotje van polderhaas // peren en bosbessen // huisgemaakte aardappelkroketten: €22,00 /pers.
Huisgemaakte aardappelkorketten: €2,50/ 6 stuks